Tuesday, December 7

Jom sertai Pertandingan Pingpong Piala Presiden di Sibu 19-20 Okt

0

SIBU: Penyertaan kini dibuka kepada orang ramai yang berminat untuk menyertai Pertandingan Pingpong Piala Presiden Bahagian Sibu 2013.

Pertandingan yang dianjurkan oleh Persatuan Ping Pong Sibu itu dijadualkan berlangsung selama dua hari pada 19 dan 20 Oktober depan di Stadium Ping Pong di sini.

Setiausaha persatuan Desmond Ling berkata, pertandingan tersebut dibahagikan kepada dua kategori iaitu lelaki dan wanita.

Katanya, ia juga dibuka kepada pekerja syarikat swasta dan kerajaan yang berminat untuk mengambil bahagian.

“Bagaimanapun, setiap pasukan hanya dibenarkan menghantar seorang peserta bukan pekerja atau kakitangan syarikat atau jabatan kerajaan. Selain itu, peserta terbabit hendaklah pemastautin tetap di Sibu.

“Pengurus pasukan juga hendaklah memastikan pemain mereka bebas daripada sebarang kesalahan untuk mengelak berlakunya pertikaian,” ujar beliau.

Yuran penyertaan bagi setiap pasukan ialah RM50 dan tarikh tutup menghantar borang penyertaan yang telah lengkap diisi ialah pada 11 Oktober depan, jam 5 petang.

Untuk keterangan lanjut, orang ramai boleh menghubungi Ling menerusi talian 016-8852518, Kong Tuong Sing (01608825712) dan Tiong Yong Kiong (012-8867668).