Mangsa Bujang Seblak?

Oleh Saleman Senin dan Kepu Sidi// ROBAN: Seorang lelaki warga emas hilang dikhuatiri menjadi mangsa terbaharu Bujang Seblak dalam kejadian di Sungai Seblak, Lubok Paley, Tanjung Rengan Sessang petang kelmarin. Suhaili Ladi, 62, berasal dari Kampung Sessang yang dipercayai mangsa... more »

Wanita maut kereta tembung van

KOTA SAMARAHAN: Seorang wanita terbunuh selepas kereta yang dipandunya bertembung dengan sebuah van di Kilometer 22 Jalan Kota Samarahan-Sadong Jaya, dekat sini semalam. Mangsa ialah Timna Martin Gedom berusia 24 tahun dan berasal dari Rumah Panjang Berbanggai Kiba, Betong. Pegawai... more »

Ganja: Tiga pelajar IPTA dicekup polis

KUCHING: Tiga pelajar institusi pengajian tinggi awam (IPTA) berdepan hukuman gantung sampai mati jika sabit kesalahan selepas didapati memiliki ganja bernilai RM2,000 minggu lepas. Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Narkotik (JSJN) Sarawak Superintenden Lukas Aket berkata ketiga-tiga pelajar terbabit termasuk seorang... more »

Umpan guna wanita sebelum merompak

Oleh Jeremy Lanson// KUCHING: Dua lelaki diumpan menggunakan wanita sebelum dirompak dalam dua kejadian berasingan di sekitar bandar raya ini. Menurut sumber, insiden terbaharu dilaporkan berlaku pada sekitar jam 3.40 pagi semalam ketika mangsa yang berasal dari Sungai Lumut, Jalan... more »

Dadah: Peniaga ikan dan buruh diberkas

LAWAS: Padah terlibat dalam aktiviti penyalahgunaan dadah, seorang peniaga ikan dan seorang buruh diberkas polis di dua lokasi berasingan di bandar ini, kelmarin. Operasi pertama dijalankan sepasukan polis dari Bahagian Siasatan Jenayah (BSJN) Lawas diketuai ASP Jason Baya ke atas... more »
Page 1 of 12,91512345...Last »

Affiliates

 

Supplement Downloads

Member of